30.000 passes... i retornem a l'escola!

Avui hem finalitzat la nostra formació als països nòrdics fent una visita cultural per la ciutat de Tallinn. Hem recorregut els seus carrers empedrats i hem estat molt atentes a les explicacions de la guia sobre la història d'aquesta ciutat. Com us vam avançar, és una ciutat amb edificis que ens transporten a l'edat medieval. Es conserva part de la seva muralla i les torres de defensa, cases amb teulades punxegudes i acolorides, esglésies de tota mena i estils, la farmàcia més antiga d'Europa i una plaça amb molt d'encant, entre d'altres.







Un cop acabada la visita ens hem acomiadat dels nostres companys i companyes d'Erasmus, un grup de docents amb qui hem compartit moltes idees i intercanviat opinions, pràctiques, etc.

A la tarda, hem continuat visitant la ciutat, i hem anat a un museu que ens ha permès conèixer més sobre la història de la ciutat i dels seus passadissos subterranis.




Només podem dir que Tallinn ens ha sorprès molt positivament i que és una ciutat amb molt d'encant. 

Tornem a Castellar del Vallès amb la maleta plena d'idees, molt conscients de les potencialitats de la nostra escola i amb moltes ganes de retrobar-nos i compartir!



Comentaris