Turistes a l'escola!

 Avui ha estat un dia molt intens. Ens hem llevat molt d'hora per anar a visitar la primera escola de la nostra estada a Finlàndia., la Lagstads Skola, amb infants que poden començar a partir d'un any i que completen la seva escolarització obligatòria als 18 anys. 

Les guies de la visita han estat dues estudiants de secundària de l'escola, que ens han explicat molt bé el seu funcionament i ens acompanyat pels diferents espais. Ens han cridat l'atenció en positiu molts aspectes, en especial com estan organitzats els espais de l'escola. En molts moments, hem tingut la nostra escola al cap, a vegades veure altres escoles, de models educatius avançats fa que ens adonem de tot el camí que ja portem fet! 

Quan tornem compartirem molts més detalls i fotos de la visita!



Al acabar, la directora de l'escola ens ha rebut i ens ha explicat molt més de la història de l'escola i del dia a dia a nivell organitzatiu.

Hem dinat a la Universitat de Helsinki i després hem tingut una lectura d'un expert, en Jouni Koponen, el director de l'escola de primària Kantvik, la primera escola "See the good" a Finlàndia. 


Al acabar el curs hem anat a la biblioteca per connectar-nos amb les nostres companyes i companys de l'escola El Sol i la Lluna, per seguir amb el curs de formació en estratègia digital! Ja estem desitjant tornar-los a veure! 

Comentaris